ÜBER PRO PEELING 

De über pro peeling is een chemische gezichtspeeling die geschikt is om te combineren tijdens een Dermapen microneedling behandeling maar ook als een op zichzelf staande klinische behandeling.

De über pro peel is een peeling 

 

om onmiddellijk na een microneedling behandeling aan te brengen. ÜBER Pro peeling wordt vervolgens op de huid aangebracht om het resultaat van de Dermapen microneedling behandeling te verbeteren. Het gecombineerde effect van microneedling welke producten collageen en elastine plus de diepe penetratie van ingrediënten uit de Uber Pro Peel, zorgen voor een indrukwekkend huidresultaat.

Chemische peelings zijn één van de meest populaire behandelingen omdat ze zeer positieve effecten hebben op de huid. Een traditionele chemische peeling kan de huidbarrière echter flink beschadigen en heftige bijwerkingen veroorzaken (zoals ernstige roodheid, zwellingen en littekenvorming). In tegenstelling tot traditionele chemische peelings, raakt de huid bij de Pro Power Peel niet onnodig beschadigd. Er wordt gestreefd naar de grens waarop het hoogst haalbare resultaat te zien is, zonder de huidbarrière te schaden.