O L A P L E X    T R E A T M E N T

Het enige systeem dat extreem beschadigd, droog, en poreus haar verandert in sterk, zacht en glanzend haar.

Professionele Olaplex herstelbehandeling €27,50. Lang haar toeslag: €10

N°1 BOND MULTIPLIER®

         No.1 Bond Multiplier

OLAPLEX werkt op moleculair niveau om gebroken verbindingen in het haar op te sporen en te herstellen die veroorzaakt zijn door chemische, thermische en mechanische schade. OLAPLEX kan worden gebruikt om beschadigd haar te herstellen of kan worden toegevoegd aan elke kleur behandeling om het haar te beschermen en te versterken.
(Alleen voor professionele salon behandelingen)

  N°2 BOND PERFECTOR® 

De OLAPLEX No2  is de ongeëvenaarde salonservice die beschadigd haar hersteld, sterk en gezond haar behoudt. Na één behandeling zal jouw haar al ongelooflijk aanvoelen, pluisvrij zijn, meer handelbaarheid zijn waardoor het makkelijker te stylen is en er gezond en glanzend uitziet.
(Alleen voor professionele salon behandelingen)

 

  No0 INTENSIVE BOND BUILDING®

Olaplex No.0 Intensive Bond Building Hair Treatment 155 ml

Intensive Bond Building Hair Treatment is geïnspireerd op de professionele salon behandeling die je nu gemakkelijk thuis kunt gebruiken.
Het is een primer die fungeert voor een intensiever herstel van beschadigd haar. Het herstelt verbroken zwavelbruggen, versterkt het haar en beschermt de algehele haarstructuur.

    No3 HAIR PERFECTOR®

           Olaplex No.3 Hair Perfector Treatment 100 ml

De Hair Perfecter is een thuisbehandeling en verbetert de algehele uitstraling en textuur door beschadigd haar te repareren. 
De No.3 Hair Perfector biedt de mogelijkheid om het haar tussen de bezoeken aan de salon vitaal en sterk te houden en zo optimaal voor te bereiden op de volgende chemische behandeling. 

  No4 BOND MAINTENANCE SHAMPOO®

         Olaplex No.4 Bond Maintenance Shampoo

De Bond Maintenance Shampoo herstelt en beschermt het haar – inclusief beschadigd haar, gespleten punten en pluis – door de gebroken zwavelbruggen in het haar te herstellen.
Het maakt het haar handelbaar, glanzend en gezonder na ieder gebruik. N°4 is veilig voor gekleurd haar en bewezen dat het haarbreuk vermindert en ieder haartype versterkt.

 No5 BOND MAINTENANCE CONDITIONER®

Olaplex No.5 Bond Maintenance Conditioner

De Bond Maintenance Conditioner maakt het haar glanzender, gezonder en handelbaar na ieder gebruik. Beschermt en herstelt beschadigd haar, gespleten punten en pluis door de gebroken zwavelbruggen te herstellen.
Het is veilig voor gekleurd haar, versterkt het haar en maakt je haar sterker dan ooit!

     No6 BOND SMOOTHER®

                        Olaplex No. 6 Bond Smoother - styling crème • de Bijenkorf

De Leave-in styling crème is een zeer geconcentreerde leave-in die het haar zacht en glad maakt voor wel 72 uur lang.
No.6 versterkt, hydrateert en versnelt het droogproces tijdens het föhnen. 

     No7 BONDING OIL®

    

De Bonding Oil is een sterk geconcentreerde, gewichtloze en herstellende styling olie. De Bonding Oil van Olaplex zorgt niet alleen voor prachtig glanzend en smooth haar, maar het versterkt het haar ook van binnenuit. Verhoogt de glans, de zachtheid en de kleurlevendigheid van het haar. 
Met geïntegreerde hittebescherming fungeert het ook als een heatprotector voor tijdens het stijlen met een haardroger, stijltang of krultang tot 330 graden. Laat geen vettige laag achter.

 N°8 BOND INTENSE MOISTURE MASK® 

Olaplex No.8 Bond Intense Moisture Mask 100 ml

Het Bond Intense Moisture Mask zorgt ervoor dat het jouw haar weer glanzender, sterker en pluisvrij maakt. Het haar wordt intense gehydrateert en krijgt weer body.
Dit fijne masker verzacht het haar maar maakt het niet zwaar.