BINDWEEFSELMASSAGE

Een bindweefselmassage is een manuele behandeling. Dit betekent dat er geen apparatuur en producten aan te pas komen. Deze techniek wordt omschreven als ‘fitness voor het gezicht’. Waar je je lichamelijke conditie verbetert door te sporten, daar verbeter je de conditie van jouw huid met deze bindweefselmassage voor het gezicht. Het is een snelle en effectieve manier om de huid te verbeteren. Bij deze behandeling wordt de doorbloeding en de aanmaak van collageen gestimuleerd. Dit zorgt voor een frisse en gezonde huid. Ook de fijne lijntjes zullen minder zichtbaar worden.

Hoe werkt de bindweefselmassage voor het gezicht?
De bindweefselmassage voor het gezicht is een intensieve behandeling, waarbij een stevige knijp- en roltechniek in verschillende uitvoeringen wordt gebruikt. Zo zorgen de massagegrepen ervoor dat verklevingen worden los gemaakt en afvalstoffen worden afgevoerd. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid. Het heeft tevens een gunstig effect op de mastcellen en fibroblasten. De mastcellen maken hyaluronzuur aan, wat ervoor zorgt dat de huid vocht vasthoudt en dus voller oogt. De fibroblasten produceren collageen, wat zorgt voor de stevigheid van de huid. Ook de aanmaak van elastinevezels, waardoor de huid niet verslapt.

Hoe snel zie je resultaat na een bindweefselmassage?
Al na één behandeling is het resultaat van de bindweefselmassage voor het gezicht zichtbaar. Om optimaal resultaat te behalen en nog veel belangrijker te behouden, raad ik meerdere behandelingen aan. De huid zal dan steeds beter gaan ogen. Beautylab biedt deze massage aan in kuurverband, waarbij er wekelijks een bindweefselmassage voor het gezicht wordt ingepland. Afhankelijk van jouw huidconditie gaat het om gemiddeld zes behandelingen.

RESULTAAT:
• Strakkere en stevigere huid
Minder lijntjes en rimpels
Stralende en jongere uitstraling
Minder spanning in het gezicht
Positief effect op een slechte doorbloeding

Is de bindweefselmassage gevoelig?
De behandeling is pittig, de gevoeligheid verschilt per persoon. De eerste behandeling ervaart men als zeer gevoelig door de vastzittende verkleving in het bindweefsel, daarna zal je merken dat het bindweefsel losser wordt en het minder gevoelig zal zijn.

Bijwerkingen
Na de bindweefselmassage voor het gezicht ziet de huid er wat rood uit en voelt de huid strak aan. Dit verdwijnt in de loop van de dag. De dagen na de behandeling kan de huid wat beurs aanvoelen. Dit verdwijnt vaak binnen een paar dagen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
BINDWEEFSELMASSAGE  PRIJSLIJST


Bindweefselmassage gezicht en hals 35 minuten inclusief truffle mask – € 42
Bindweefselmassage gezicht, hals en decolleté 60 minuten inclusief truffle mask – € 72
6 behandelingen kuurverband 6 x € 42 = € 252.
9 behandelingen kuurverband 9 x € 42 = € 378

Betaal je de kuur van 6 behandeling in een keer, dan betaal je € 240 en krijg je 5 % korting op bijbehorende huidproducten.

Betaal je de kuur van 9 behandeling in een keer, dan betaal je € 365 en krijg je 5% korting op bijbehorende huidproducten.

Extra aanvulling bij een bindweefselmassage :
Hydraterende en collagene oogpads voor € 12 bij te boeken.
Collageen fleece mask voor € 15 bij te boeken.

Een kuur bestaat uit 6 behandelingen en zal elke week plaats vinden voor een optimaal resultaat.
Om het effect te onderhouden raad ik aan vervolgens 1 x per 6 weken terug te komen of door tijdens de regelmatige gezichtsbehandeling de klassieke massage te vervangen voor een bindweefsel. De gezichtsbehandeling duurt dan 15 minuten langer, hier wordt € 20,00 extra voor gerekend.

Bij elke bindweefselmassage sluiten wij af met een verstevigend masker.